30.09.2007 г., 12:35 ч.

Покана за танц 

  Поезия
811 0 15
   С  едно докосване
   взриви ме цялата
   и вечерта запали
   огън  в   мен..
   Танцувам.
   Дишаш от косите ми.
   Нощта изгрява като ден.
   Прегръщам вятъра,
   понасям се..
   Разлистваш  огъня,
   събличаш  ме  с очи.
   Страстта  прелива
   пак   греховно..
   Сърцата ни кипят
   във ритъм нов.
   Горещо.
   Като огнен повик.
   Рисуваш ме с очи,с ръце..
   Танцувам тази  нощ със теб.
   Молитвено.
   И всяка стъпка е копнежен стон.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??