1.12.2016 г., 17:58 ч.

Поклон 

  Поезия » Любовна
799 4 4

Поклон

 

Ти не дойде.

Ти просто нахълта.

Пътят ли те доведе при мен?

Или болка от стара разлъка?

 

Ти не поиска.

Просто каза, че ще бъдеш със мен.

Без условия. Без уговорки.

Предадох ли се? Бях ли сломен?

 

Нямаше флирт.

Нямаше евтини думи.

Съмнения някакви, просто за фон...

Нямаше клетви. Нямаше мисли.

Беше вулкан. С огън и лава.

Беше обич!

Поклон!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??