23.03.2017 г., 15:53 ч.

Покрай теб - "На теб" 

  Поезия » Любовна
415 2 1

***

Се влюбих във всички цветя

- хризантеми, божури, незабравки

Знам кога цъфтят.

 

Заобичах птиците със сини крака

- каква любов, друга вселена

 

Влюбих се във всичко,

до което ти се докосна

- що за любов, неприсъща.

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

На нея!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уникален начин на изразяване имаш...
    Красиво написано! Бъди вдъхновен...
    И пиши...
Предложения
: ??:??