Mar 23, 2017, 3:53 PM

Покрай теб - "На теб" 

  Poetry » Love
428 2 1

***

Се влюбих във всички цветя

- хризантеми, божури, незабравки

Знам кога цъфтят.

 

Заобичах птиците със сини крака

- каква любов, друга вселена

 

Влюбих се във всичко,

до което ти се докосна

- що за любов, неприсъща.

***

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

На нея!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Уникален начин на изразяване имаш...
    Красиво написано! Бъди вдъхновен...
    И пиши...
Random works
: ??:??