10.05.2008 г., 10:21 ч.

... полека-лека ме убива .... 

  Поезия » Любовна
920 0 3

Между нас стоят и дните, и часовете,
дори и минутите стенат с нашта болка
и разкъсаните мигове прокудени...
Така разделечени, ние сме безпомощни
и плуваме в океана на времето.
Ще се срещнем ли в хаоса на дните ни? -
на раздялата вечна понесли бремето.
Ние се превръщаме в развалини,
руши се и нашето чувство...
Като че ли от целия свят сме обречени
да страдаме от болка неистова...
От тъмнината лъха хлад и ужас,
от които и косите ми настръхват...
В мен нещo се руши...
КРЕЩЯ!!!
Раздялата полека-лека ме убива...
Ти откраднал си сърцето ми!

© Мел Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??