27.07.2008 г., 10:14 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
523 0 3
Вълшебни криле ми даваш ти.
Когато ме целуваш, сякаш ми казваш: "Лети!".
С надежда изпълваш мойто сърце
и нежно разтваряш тези криле.
Караш ме да се чувствам щастлива,
сякаш в облаците заспивам.
Истинска обич ми даваш,
сред боговете на пиедестал ме поставяш.
Толкова силна е тази любов,
че знам - ще премине и в следващ живот.
И пак със същата лудост и страст,
дори след смъртта си, ще те обичам завинаги аз.

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??