23.07.2022 г., 20:20 ч.

Полет 

  Поезия » Пейзажна, Друга
205 1 1

Сини небеса безкрайни,
слънце с парещи лъчи.
Лято топло и омайно
заблестяло от зори.

 

Птици литнали в простора,
стигат облаче едно.
Сякаш кацат за отмора -
полета не спира то.

 

Устремени да достигнат
те далечни висоти.
С тях да литна те ме викат,
но си нямам аз крила.

 

Синьото небе да стигне
стих от моята душа,
с него бих могла да литна
до жадувана мечта!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??