15.11.2023 г., 6:35 ч.

Полет 

  Поезия » Друга
98 1 0

Летящите идеи се закачат
по мозъците на избраните и те
обличат ги в римувани криле,
докато поетично си откачат.

И тъй било е, и така ще бъде
от памтивека, докато го има
човека, който мисли в рима,
живеещ в сън... дори и буден...

24.08.2019.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??