Nov 15, 2023, 6:35 AM

Полет 

  Poetry » Other
97 1 0

Летящите идеи се закачат
по мозъците на избраните и те
обличат ги в римувани криле,
докато поетично си откачат.

И тъй било е, и така ще бъде
от памтивека, докато го има
човека, който мисли в рима,
живеещ в сън... дори и буден...

24.08.2019.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??