4.06.2008 г., 15:24 ч.

Полет 

  Поезия » Пейзажна
459 0 3
                      Полет

Полети, полети... душа лъчезарна и цветна,
волна и лека, плавно в копринено небе,
въздух се рее, славият пее, небето те гали добре,
ех, лети, свободна, лети безспир, душа сияйна...

Полети, полети... ти - птица в мен лъчиста,
в синева безкрайна, тихо в облак се гмурни,
разпери крила, окъпани в златистите лъчи,
над макови полета, над детска глъч полети...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??