5.02.2023 г., 8:21 ч.

Политическо размишление 

  Поезия
155 0 3

Куп цени ни поздравяват,

но ни пари тази слава.

Куп юнаци в парламента

ни купуват за момента,

 

в друг момент ни препродават

и ни лъжат яко, здраво.

Но търпим, така се учим

как в живота да сполучим.

 

А сполуката голяма

ни мирише на измама.

Цяла кривнала държава

безстопанствено си плава.

 

Но краде се денонощно,

после става много лошо,

мамят ни, че е прекрасно,

с продуктивна ефикасност.

 

Куп юнаци в парламента

ни въртят, въртят в пласмента

уж на родни интереси,

но приличат на регреси.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??