Куп цени ни поздравяват,
но ни пари тази слава.
Куп юнаци в парламента
ни купуват за момента,
в друг момент ни препродават
и ни лъжат яко, здраво.
Но търпим, така се учим
как в живота да сполучим.
А сполуката голяма
ни мирише на измама.
Цяла кривнала държава
безстопанствено си плава.
Но краде се денонощно,
после става много лошо,
мамят ни, че е прекрасно,
с продуктивна ефикасност.
Куп юнаци в парламента
ни въртят, въртят в пласмента
уж на родни интереси,
но приличат на регреси.
© Милена Френкева Все права защищены