13.12.2017 г., 23:33 ч.

Политици 

  Поезия » Гражданска
723 0 1

 

Не признават

те вината

и наблягат

на вината.

Туй е, казват,

новината.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??