25.08.2024 г., 12:51 ч.

Политнекоректно 

  Поезия » Гражданска
61 0 0

Стана ми байгън от Байдън,

от уокизъм пък - съвсем.

На политкоректност - майна.

"Джендър" идва от "джендем".

 

Знак за качество си нямам - 

елгебете, па и плюс.

Казвам, че съм мъж, без срама

и че хетеро съм дюс.

 

Днес пред новите братушки

сглобка в поклон доземи

със Полсолството се гушка,

с евроценности ни мушка 

(недоволните - на мушка),

пък страната да се люшка

без посока. Таз частушка

ти стоически изслушкай,

изборите не пропушкай - 

бюлетината вземи.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??