19.06.2018 г., 14:10 ч.

Политолози 

  Поезия » Пародии
514 0 0

 

Умора нямат.

Пак накачулени

край вещерския,

бълващ злост казан,

вещаят мор и глад,

живот в средновековие,

а си живуркат на хайвер

и топъл хляб.

 

Защо така,

навярно вее скука -

едно и също,

липсва пълен кеф,

все помежду си

да си мерят …гушите,

разменят и жени,

студени като барелеф.

 

Сковава страх.

Във плитките им гънки

блещука фар мъглив,

обажда с тънък глас.

Последно ставаше въпрос

за първи. Отличници

в кръга

на земния атлас.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??