17.12.2005 г., 20:31 ч.

Полуда 

  Поезия
709 0 7
Знаеш ли какво е душата ми -
вечно нестихващи струни,
песен от звуци неистови,
призрак зареян из тъмното,
куче от болка писнало...

Знаеш ли какво е душата ми -
шепа дръзко безумие,
Кораб в чуждо пристанище,
каменен зид - осъмващ
над лъжа и страдание.

Знаеш ли какво е душата ми -
будна и търсеща сянка,
болка и вик срещу вятъра,
скитане в местност безлюдна,
тиха и гневна полуда...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??