Dec 17, 2005, 8:31 PM

Полуда 

  Poetry
711 0 7
Знаеш ли какво е душата ми -
вечно нестихващи струни,
песен от звуци неистови,
призрак зареян из тъмното,
куче от болка писнало...

Знаеш ли какво е душата ми -
шепа дръзко безумие,
Кораб в чуждо пристанище,
каменен зид - осъмващ
над лъжа и страдание.

Знаеш ли какво е душата ми -
будна и търсеща сянка,
болка и вик срещу вятъра,
скитане в местност безлюдна,
тиха и гневна полуда...

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??