3.09.2007 г., 15:13 ч.

ПОЛУДЯВАМ... 

  Поезия
1056 0 6
            Полудявам...

                                   На Него

Полудявам,
а тебе те няма да видиш
как танцувам блус с тишината,
как на гръдта ми спи самотата.
В стая за гости превърнах душата.

Полудявам,
щом търся те още
по улиците като блудница нощем
и се скитам без следа, без пътека,
и от просяка прося утеха.

Полудявам,
щом чувам вятъра да ми шепти,
щом този шепот с твоя глас звучи,
запомнил последните ти думи може би:
"Не плачи, малка моя, не плачи".

© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??