4.01.2008 г., 10:22 ч.

Полулюбов, не искам! 

  Поезия » Бели стихове
1050 0 26
Съсирено,
ще се затлачат пътища
на непроходимите желания,
извити в буреносни крясъци,
ще се взривяват
в мълнии.
Фалшивост
не търпя в сърцето си.
От истините ми,
дори да заболи...
Полулюбов,
във полуделите ми вени,
не ми преливай...
аз не играя роли...
Повърхностно
не ме издялквай
на стърготини - спомени от вчера.
С длетото тънко ме извайвай,
ако във теб живеят чувства.
А вчерашното е така далече,
че в пътя му изгубват се следи.
И по-добре
забий стрели в плътта ми,
но безлюбовно мен, не ме люби!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??