25.10.2019 г., 22:05 ч.

Полъх 

  Поезия
395 0 0

 

 

 

 

Усетихте ли полъх отзаранка
на този режещ северняк
с език на пепелянка -
как в сърцето хапе чак,
в сърцето без стопанка ...?
Дали ще има някой
огън днес да накладе,
да разтопи там, отляво,
ниша в тези ледове,

че душата няма тяло

и я пилеят ветрове ...?

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??