Ако е нежна тази нощ над нас
и мислим си, че е далече утрото,
дали ще сгреем дългата тъга
по дланите ни? Вечни. И разлюбени.
Ако сега дъждовно не скърбим
за толкова изгубеното време,
където болката е само дим
и вятър, с който да се смеем...
Ако е полъх само... тази нощ -
сълзица нежност помежду ни,
дали ще сме в сърдечен ритъм, общ
или завинаги ще я изгубим...
© Геновева Христова Всички права запазени
Хубаво!