9.09.2006 г., 12:11 ч.

ПОЛЪХ 

  Поезия
715 0 10
ПОЛЪХ


Прокарвам нежно длан по теб,
но плътно, за да забележиш.
Навръщане съм като полъх,
мъха по кожата влудявам.
Ти знаеш даже и със дрехи,
че си като сукалче с мен
и аз не те събличам често,
защото иначе ще изгорим.

Подлагам те на сладкото мъчение,
със часове на бавни ласки
и ти забравяш, че и аз до болка
влюбен съм във тези краски.
Ти ги твориш, о... ти ги можеш,
ти ги обичаш, ти сънуваш.
Вземи от мен и дай, раздай се!
Дари ме с вопъл, обладай ме!



Чар, 09.09.06.....на П.




© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??