4.07.2007 г., 19:26 ч.

Полъх - пътуване 

  Поезия
406 0 3
                                 ПОЛЪХ  -  ПЪТУВАНЕ

                     ПЪТУВАМ  НА КОРАБ В  ОЧИТЕ ТИ...
                     ПРОБЛЯСКВАТ  ЛЪЧИ С  МЕЧТИТЕ  НИ...
                     ВЯТЪР   ВЕЕ,  НЕЖНО   ОБЛИВА,
                     СТРУЯТА  НЕЖНА МЕ  ПРАВИ  ЩАСТЛИВА.

                  
                     ОЧИТЕ  ПРИТВАРЯМ, МИЛУВКА  ДОПЛУВА,
                     ПОЛЪХ-ЛЮБИМЕЦ  МИЛО  ЦЕЛУВА...
                     ВЯТЪР   С   КОСИТЕ   МИ   ПАЛУВА,
                     КОРАБА  ОМАЙНО   ПЛУВА  ЛИ, ПЛУВА...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??