13.05.2009 г., 9:44 ч.  

Полъхът на любовта 

  Поезия » Любовна
2052 1 15

 

 

Букетче малко ми донесе,

от полски мънички цветя.

С тях в стаята ми внесе

полъха на любовта...

 

А през нощта сънувах

зелени приказни поля.

За ръка с мен вървеше,

усещах твойта топлина.

 

Трева шумеше в нозете,

огряваше потайната луна.

Синчец и макове береше

и вплиташе в моята коса.

 

А после... се събудих

и нямаше ги чудните поля.

На ракла вазичка стоеше

с цветя, запомнили мига.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??