17.08.2006 г., 11:17 ч.

Помисли добре 

  Поезия
844 1 1

Недей мисли, че не виждам края на връзката ни.
Позволи ми да поправя нещата между нас.
Забрави за всичко и не изричай тежките думи.
Забрави - само така ще бъда щастлива аз.

Не изричай това, за което си се върнал тук.
Помисли добре преди да затвориш вратата ми.
Лъжите ми - те са обкръжили сърцето ти със студ.
Помисли добре преди да напуснеш живота ми.
Помисли добре.

Помисли добре и се върни към спомените си.
Към огъня, горял между нас, към страстта и любовта.
Сигурна съм, че ще промениш решението си,
защото се обичаме и да сме заедно, е нашата съдба.

© Илю Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиви думи,ала кой ги казва?
    Името ти нещо друго ми показва.

    Дали изречени към теб са от жена,
    наранена и останала съвсем сама.

    Но няма нужда тук от пояснение
    поздрав за това стихотворение.

    Усмивка
Предложения
: ??:??