22.05.2007 г., 14:48 ч.

Помни! 

  Поезия
1292 2 23
 

Помни, че те обичам необвързващо,

започвайки от твоите отпечатъци.

Върха на пръстите ти свързващи...

докосването крайно, без остатъци.


Помни, че своя отпечатък сложих

там вляво, разделих те по средата.

И с бавен ход над тебе се наложих

там точно по средата на косата.


Помни, че те обичам непосредствено

Преди и след на думите в горчивото.

Със силата на моята посредственост.

Със слабостта, с която те убивам.


Помни, че любовта е съвършена,

дори в страданията нечовешки.

Създадена от Бог, най-съкровена.

А Бог не може да допуска грешки!

© Мойра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??