Помни, че те обичам необвързващо,
започвайки от твоите отпечатъци.
Върха на пръстите ти свързващи...
докосването крайно, без остатъци.
Помни, че своя отпечатък сложих
там вляво, разделих те по средата.
И с бавен ход над тебе се наложих
там точно по средата на косата.
Помни, че те обичам непосредствено
Преди и след на думите в горчивото.
Със силата на моята посредственост.
Със слабостта, с която те убивам.
Помни, че любовта е съвършена,
дори в страданията нечовешки.
Създадена от Бог, най-съкровена.
А Бог не може да допуска грешки!
© Мойра All rights reserved.
Той просто не може да бърка...
Прекрасен стих си сътворила!
Весели празници и много късмет ти желая!