22.06.2008 г., 10:50 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
520 0 0

    Помня ръцете ти, които ме докоснаха за първи път.

     Помня светлината, която ме докосна с любовен лъч.

   Помня те като нещо нечувано.

    Душата ми взе, когато те видях.

    Погледнах те, увих се в теб.

     Погалих те, като дъга.

   Проследих дъха ти.

Улових трапчинката ти.

Събудих тръпката в дрямка.

Подарих ти топлината.

Знам къде си.

На северозапад, близо до мен.

Няма болка, има само усмивки.

Оставям ти това стихче близо до теб.

(Посвещавам на моето зайче.)

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??