26.07.2007 г., 23:36 ч.

Помниш ли? 

  Поезия
478 0 1



Помниш ли, вчера ти казах:
"Далеч са звездите!"
Ти ме прегърна и каза:
"Не са! Те са толкова близо, както
са наште сърца..."
Това е гласът на сърцето, разбираш
ли това?
Тази любов е вечна, не ще никога да
избледнее.
Тази любов е за теб, скъпи мой, приеми
я ти сега.
Вземи живота ми.
Разбий сърцето ми.
Разкъсай ме на хиляди парченца.
Просто ме убий.

© Алекс Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??