Jul 26, 2007, 11:36 PM

Помниш ли? 

  Poetry
480 0 1



Помниш ли, вчера ти казах:
"Далеч са звездите!"
Ти ме прегърна и каза:
"Не са! Те са толкова близо, както
са наште сърца..."
Това е гласът на сърцето, разбираш
ли това?
Тази любов е вечна, не ще никога да
избледнее.
Тази любов е за теб, скъпи мой, приеми
я ти сега.
Вземи живота ми.
Разбий сърцето ми.
Разкъсай ме на хиляди парченца.
Просто ме убий.

© Алекс Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??