8.01.2011 г., 21:09 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
700 0 2

Помниш ли последната ни целувка?

В онази вечер - дъждовна и студена.

Помниш ли последната милувка?

С болка подарена.

 

Помниш ли последната усмивка?

Очите помниш ли - колко бяха тъжни.

Помниш ли последната прегръдка.

Думите за сбогуване - колко бяха трудни.

 

Помниш ли вечерта последна

и на сутринта как лежеше кротичко до мене?

Помниш ли приказката нежна,

която изживяхме двамата с тебе?

 

Помниш ли?

Аз помня всичко.

Дори най-малките неща.

Помниш ли?

Аз помня всичко.

И онази последна целувка в нощта...

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичко последно е най-красиво и истинско. Браво!
  • Грети, поздравявам те! Просто ме застреля с тези редове!
Предложения
: ??:??