30.05.2011 г., 0:12 ч.

Помниш ли... 

  Поезия » Любовна
780 0 0

Помниш ли първата ни среща и първата целувка гореща.
Kак очите ни се изпълниха със радост.
Kак сърцата ни туптяха във едно.
Помниш ли кога за първи път ти казах ОБИЧАМ ТЕ...
Kак прегърнах те и останахме така...
Помниш ли моментите красиви и чувствата помежду ни...
и колко бяхме ний щастливи, аз и ти.
Помниш ли как ме обичаше и как вярвах ти аз...
Kак си мечтаехме за бъдеще, за дом и детенце...
Спомняш ли си как ме нарани?!
Kак ме остави  с тези спомени...
Сам със спомените, които още съществуват.
Помниш ли?!...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??