10.12.2011 г., 17:31 ч.

Помниш ли? 

  Поезия
1091 0 27

Помниш ли белите преспи,

в които оставяхме следи?
Дъхът от зимите отнесли,

споменът за някога - преди...

Помниш ли висулката от лед,

как вятърът свиреше в нея?
Обичта ни преди и след,

зимна стихия в нощна повеля...

Помниш ли студените дни,

в които любовта ни бе постеля?
Идват и си отиват, но ти остани.

Мой си! Твоя съм! Любя и тлея...

 

 

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??