Помниш ли белите преспи,
в които оставяхме следи?
Дъхът от зимите отнесли,
споменът за някога - преди...
Помниш ли висулката от лед,
как вятърът свиреше в нея?
Обичта ни преди и след,
зимна стихия в нощна повеля...
Помниш ли студените дни,
в които любовта ни бе постеля?
Идват и си отиват, но ти остани.
Мой си! Твоя съм! Любя и тлея...
© Елeна All rights reserved.