6.06.2009 г., 1:13 ч.

Помниш ли2 

  Поезия » Любовна
417 0 0

Помниш ли как ме рисува,

как притеснено позирах?

Помниш ли как ме целува

и как тихомълком си отивах?

 

Помниш ли онзи миг,

в който огън между нас започна да гори?

Помниш ли как в теб

от екстаз забивах нокти?

 

Помниш ли как тишината се раздираше

от звънкия звук на чашите.

В които сипа пина колада

и вдигахме за наздравица.

 

Помниш ли всичко това,

как криехме се тайно?

Отдавахме се на страстта

и бяхме щастливи безкрайно.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??