Jun 6, 2009, 1:13 AM

Помниш ли2 

  Poetry » Love
412 0 0

Помниш ли как ме рисува,

как притеснено позирах?

Помниш ли как ме целува

и как тихомълком си отивах?

 

Помниш ли онзи миг,

в който огън между нас започна да гори?

Помниш ли как в теб

от екстаз забивах нокти?

 

Помниш ли как тишината се раздираше

от звънкия звук на чашите.

В които сипа пина колада

и вдигахме за наздравица.

 

Помниш ли всичко това,

как криехме се тайно?

Отдавахме се на страстта

и бяхме щастливи безкрайно.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??