8.07.2008 г., 8:40 ч.

Помня... 

  Поезия
782 0 17

Помня,

някъде има земя.

В глогов цвят вятър играе,

плъзга се

по зелената топлина на тревите.

Помня,

някъде има такава земя.

Там светлината

не идва от слънцето,

тя просто тук си живее...

Дъждосвирци в зеленото пеят.

Наградата -

сълза в прашни зеници.

За пътя ме питаш?

Не зная.

Някой ми беше показвал тази

земя.

Някой, когото познавах...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??