18.03.2007 г., 19:12 ч.

Помня само сънищата си 

  Поезия
682 0 3

Необясним и непонятен,
твърде изгубен за мен.
Губя се в заличените ти спомени.
Помня ли "утре",
щом нямаше "вчера"?
Помня ли как ще си тръгнеш,
как ще изкривиш последният ясен път за мен?
Не мога да те видя,
не мога да си спомня...
помня само сънищата си.
Не мога да си спомня
и пак заспивам.
Заспивам... не спомняйки си,
не обичайки...
не знаейки какво се беше случило.
Твърде е непонятно,
за да го запомня?
Накарай ме да те сънувам! -
дано в съня си да те разбера.
Накарай ме да те сънувам! -
помня само сънищата си!

© Лала Ловеч Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??