25.06.2006 г., 23:18 ч.

Помня Те... 

  Поезия
1409 0 10

Помня ги, помня ги Още
Всеки дъх, всяка усмивка
Нежният допир, страстна целувка
И най-светли звездите са
При най-тъмно небе
Така красиви очи
И тъй горещо сърце
От пронизващи лъчи
До безкрайно топли ръце

Помня ги... помня ги Още
Всеки Ден, всяка Нощ
Ти си непокътната в менe
Всичко пазя... во веки веков
Знай ще свърши цялото време
Но аз ще Те пазя Любов

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??