10.01.2016 г., 20:13 ч.

Помня те 

  Поезия » Любовна
288 0 0

"Помниш ли ме?"

Тя с поглед тихо попита.

Не, нямаше нужда от думи,

за миг позна я. По очите..

 

В тях - той беше светът ù.
Беше и спиралата размазана.

Беше болката и любовта ù.

Махмурлук от любовно изтрезняване.

 

Онези очи.. истинските!

Дето вярваха на "красивите думи".

Онези.. единствените,

прощаваха аромата на женски парфюми.

 

Онези очи.. за него сега бяха други.

Гримът - безупречен бе днес.

С усмивка прие какво е загубил

и намигна с "Помня те".

 

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??