Поне десет минути мълчание...
Поне десет минути любов.
Поне десет минути с детето си.
Поне десет минути със теб...
Поне малко със твоето чувстване.
Поне целувка за лека нощ...
Поне кратка пиеса – предчувствие,
поне приказка...
Лека нощ!
Наздраве на всички и свършва се –
Любовта е огромно препятствие.
Поне десет минути приятелство...
Поне десет минути със теб.
Аз вярвам в „поне-то”, разбира се.
Кратка целувка за лека нощ.
Но поне десет минути в квартирата...
Поне десет минути
със теб.
© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени