29.12.2016 г., 18:34 ч.

Поне веднъж 

  Поезия » Любовна
1052 10 7

 

Поне веднъж присви ли те инфарктно?
Поне веднъж крещял ли си в дъжда?
Поне един път стигна ли ти малкото?
Обичал ли си някога така,
че думите отдавна да са ничии
и всеки дъх, болезнено мечтан
да те обрича все на необичане?
Кървял ли си, от вятър разпилян?
И търсил ли си спомени в отвъдното?
Намирал ли си изход? Светлина?
Спасявал ли си някого от тъмното?
...
Мълчиш. 
Не казваш нищо...
Тишина.

А вятърът те гони без посока.
Обръщаш се. 
Прегръщаш ме. 
Мълча.

Обичал ли си толкова дълбоко...
Целувал ли си някого в дъжда...
 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??