25.09.2008 г., 11:25 ч.

Понякога 

  Поезия » Друга
902 0 7



Понякога си като полъх нежен -

като цвете съм в твоите ръце,
понякога си като дъжд копнежен -
с милувка галиш… моето лице.

Понякога съм като зора красива;
с усмивката ти слънчев лъч танцува,
понякога съм като река щастлива -
обичта ти в очите ми дъга рисува.

Понякога си като пеещ водопад,
аз - мелодия, написана от планината,
понякога си като тъжен листопад,
а аз откривам в него… красотата.

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??