28.06.2020 г., 0:53 ч.

Понякога 

  Поезия
698 1 0

Такава съм!Една неидеална,
понякога дори и недодялана.
Понякога се чувствам неразбрана,
но не и отрицателна и арогантна.

Дори студена съм, понякога,
стените доста дълго съм градила.
През тях не пускам даже вятъра,
душата знае теглото и на болката.

Вратите не отварям за поредните,
желаещи да почетат от мене.
Дори глупашки е ,понякога,
но в мойта крепост няма място всеки!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??