29.04.2008 г., 7:21 ч.

Понякога 

  Поезия » Друга
666 0 13
Понякога се чувствам тишина,
дори и гръмогласно да говоря.
И в тъмнината има светлина.
Животните понякога са хора.

Понякога от острота тъпея.
От сладостта понякога горчи.
Понякога, когато се засмея,
очите ми преливат със сълзи.

Понякога мен смелостта ме плаши.
По земята някога летя.
Понякога от обичта намразвам,
но никога не ще се променя.



© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??