Apr 29, 2008, 7:21 AM

Понякога 

  Poetry » Other
668 0 13
Понякога се чувствам тишина,
дори и гръмогласно да говоря.
И в тъмнината има светлина.
Животните понякога са хора.

Понякога от острота тъпея.
От сладостта понякога горчи.
Понякога, когато се засмея,
очите ми преливат със сълзи.

Понякога мен смелостта ме плаши.
По земята някога летя.
Понякога от обичта намразвам,
но никога не ще се променя.



© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??