2.12.2009 г., 0:21 ч.

Понякога е тихо 

  Поезия » Друга
379 0 4

Понякога е тихо. С недомлъвки.
Боичките в душата - оглушели.
Понякога е жадно. И на глътки
изпивам спомени от старост ослепели.
Понякога луната ближе рани,
щом я замеря с бесния си поглед.
Понякога измислям си забрани,
но рядко е... и даже и не помня. 
Понякога стъклата на балкона
от страх се изпотяват и не дишат.
Понякога сланата сълзи рони.
Но само щом в душата й надничат.
Понякога.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??