24.07.2009 г., 17:35 ч.

... понякога изчезвам... 

  Поезия
758 0 26

      ... понякога изчезвам... 


Изчезвам... понякога изчезвам...
между смеха и твоята дързост...
и ако някой отстрани ме гледа
ще каже: „ Не трепва... сякаш е мъртва...”

А аз чувам шепот на птиче,
броя изгреви... жарки залези...
и по хребета нощем тичам...
нося нежност за теб непогазена...

... и от Слънцето в своята пазва...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??