Jul 24, 2009, 5:35 PM

... понякога изчезвам... 

  Poetry
760 0 26

      ... понякога изчезвам... 


Изчезвам... понякога изчезвам...
между смеха и твоята дързост...
и ако някой отстрани ме гледа
ще каже: „ Не трепва... сякаш е мъртва...”

А аз чувам шепот на птиче,
броя изгреви... жарки залези...
и по хребета нощем тичам...
нося нежност за теб непогазена...

... и от Слънцето в своята пазва...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??