11.09.2009 г., 13:34 ч.

Понякога плача... 

  Поезия » Любовна
819 0 4

Понякога плача... нощем, когато вали,

става ми тъжно, убийствено

и там, в душата, боли ли, боли.

Понякога плача за всичко изгубено,

за думите чути и казани,

но от премълчаните най ме боли.

Понякога плача... нощем, когато вали.

Сълзите ми капят... а после изгарят.

Страх ме е... Нека спре да вали.

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??